lördag 14 april 2012

Fotbollsdags

Om man trodde att man skulle få möta våren i Halmstad under påsken så trodde man minst sagt fel. Enstaka plusgrader i bästa fall, oftast i sällskap med regn och kraftig blåst gjorde att det till största delen blev en inomhuspåsk. Trevligt sällskap, god mat och rejäl avkoppling gjorde ändå att resan blev lyckad! Teorin att "om man åker på kvällen så kan Tove sova hela vägen" visade sig inte heller stämma helt och fullt och Anna fick sitta bak en del för att hålla henne sällskap och på gott humör.

Nu går vi in i en minst sagt intensiv period. Konfirmationer om tre veckor, försöker få klart lilla toaletten med sista rördragningen och montering av handfat och spegel, vårstädning i trädgården och ett PM till kursen med deadline om två veckor.

På måndag är det dubbelbokat. Jag och Anna ska se Laleh på Circus i Stockholm, en julklapp från Annas systers familj. Samtidigt har VSK seriepremiär hemma mot Vasalund. Inte helt förtjust i att missa matchen, men vi får hoppas på en bra start av serien ändå. Har lite dålig koll på läget i laget; det har varit lite omsättning sen sist. Resultaten i träningsmatcherna har varit blandade, men som nykomlingar uppifrån bör väl VSK ligga hyfsat i topp kan man hoppas! Spännande!

2 kommentarer:

  1. Laleh istället för VSK?! Men nu vet du i alla fall att VSK:s bandy och fotbollsspelscheman ska mailas till Kungsängen för att undvika liknande incidenter ;)

    SvaraRadera
  2. Borde förstås ha tänkt på det, naivt nog räknar jag ju med att folk har koll på sånt! Men nu gjorde ju olika omständigheter att kunde gå ändå!

    SvaraRadera