måndag 10 oktober 2011

Hjärtklappning

VSK-Brage igår och hyperintressant match i kampen om det sista halva halmstråt att hålla sig klar i Superettan. Seger var ett måste och bra målskillnad önskvärt. Efter hur matchen utvecklade sig år vi ända känna oss nöjda med 3 poäng och en seger. 2-1 på straff i 5:e övertidsminuten, puh! Annars gjorde VSK en hyfsad match, Brage var bedrövliga och domaren ännu värre. Åt båda hållen ska påpekas, många tveksamma domslut och en del släppta situationer som ledde till tufft spel och grinig stämning. Två straffmål, ett rött kort, båda målvakterna utbytta på grund av skador och som sagt, avgörande efter nära 95 minuter. Som någon uttryckte det: funderar på att avsluta mitt pensionssparande, med såna här matcher lär hjärtat inte palla så långe ändå.

I morgon är det dags att kolla en annan hjärtklappning när vi ska på ultraljud med Tove igen. Det var ett halvår sen nu och vi hoppas förstås att det ser bra ut också nu. Intressant dock att se hur jag ska lyckas att få Tove att sitta still i de 15-20 minuter som kollen tar; det blir nog den största utmaningen!

Firade lite födelsedag i efterskott igår också. Kusinerna från Kungsängen, farfar och farbror och faster kom på besök. Vi bjöd på Anna-bakade pajer och cupcakes till allas glädje. Trevligt att kunna samlas!